Fasadputs

Fasadputs

Det finns många olika typer av puts för fasader. Vi arbetar med alla former av fasadputs för att se till så att du som kund får det du vill ha.

Oavsett om du ska renovera en befintlig fasad eller bygga nytt från grunden hjälper vi gärna till. Tack vare vår breda kompetens och långa erfarenhet inom fasadputsning säkerställer vi att jobbet blir korrekt utfört och att du får en fasad som kommer hålla under lång tid framöver.

Håll fasaden i gott skick

Att ta hand om sin fasadputs är A och O för att se till så att byggnaden håller sig i gott skick. Eftersom puts har en tendens att släppa och/eller spricka måste man åtgärda det.

Dessutom är det jätteviktigt att den som utför fasadputsningen vet vad den gör. Annars finns det risk för att putsen släpper långt i förtid eller till och med bidrar till att husets skick snabbt försämras.

Skydda din fastighet

En korrekt utförd fasadputs ska skydda fastigheten från alla väder och samtidigt se till så att fastigheten kan andas ordentligt. En fel utförd fasadputs kan med andra ord orsaka fuktskador som på sikt kan leda till stora problem med både fukt och mögel invändigt och utvändigt.

Därför är det även viktigt att se till så att en renovering av en putsad fasad går rätt till, så att resultatet blir bestående.

Anlita oss

Kontakta oss om du behöver genomföra en fasadputsning. Då vet du att du får ett ordentligt arbete utfört och får en fasadputs som håller din fastighet i gott skick under lång tid.