om oss

Varsta Mur & Puts AB

Vi på Varsta Mur & Puts AB brinner för vårt yrke och vill gärna dela med oss av lite information om oss själva till dig som kund. Det är ett sätt för dig att lära känna oss lite och få ett hum om vilka vi är innan du väljer att anlita oss.

Varsta Mur & Puts skapades 2007, då som en enskild firma. I takt med att firman utvecklades och blev större blev det dags att ta ett steg till. 2014 startades därför Varsta Mur & Puts AB. Idag är vi en byggfirma som hjälper företagare och privatpersoner med en mängd olika byggarbeten i framförallt Stockholmsområdet och Mälardalen.

Vi tar hand om din fasad

Putsning och murning är i många fall förknippat med fasader och det är något som vi ofta hjälper kunder med. Men fasadrenovering kan lika väl handla om att byta från träpanel till puts eller tvärtom. Oavsett hur du vill genomföra en fasadrenovering hjälper vi gärna till.

Fasadputs
Fasadputs
Murning

Vi är specialister på murning

Vi har hittills utfört många uppdrag som resulterat i många glada och nöjda kunder. Storleken på uppdragen har varierat och utförandena likaså. Vi har rätt kompetens för att kunna utföra alla former av putsning på ett sätt som säkerställer att putsningsarbetet står sig i många år. Oavsett vilken typ av puts du önskar använda dig av för ditt projekt ser vi till att den blir snyggt och ordentligt utförd.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.