MURNING

MURNING

Vi på Varsta Mur & Puts AB utför olika former av murning. Murning kan exempelvis ske i samband med en nybyggnation, en renovering eller en trädgårdsanläggning. Våra murare utför alla former av projekt och håller alltid hög kvalitet.

RÅDFRÅGA OSS

Om du är på gång att bygga ett nytt hus och är intresserad av en murad fasad ställer vi gärna upp med vår expertis. Att mura ytterväggarna med tegelsten är ett stabilt sätt att bygga ett hus på. Antingen kan man låta tegelmuren vara synlig, eller så kan man sedan välja att putsa över den. Oavsett hur du vill göra med dina ytterväggar ser vi till att ordna så att du får precis det du vill ha.

Murning
Sammarbete

FIXA TRÄDGRÅDEN

Murning är inte bara vanligt när det kommer till hus, det är minst lika vanligt i trädgården. Man kan exempelvis rama in sin trädgård med en mur istället för ett staket eller anlägga rabatter med hjälp av murar. Det kan vara ett bättre alternativ om man föredrar att slippa underhålla ett staket av trä eller vill ha stabila rabattkanter som håller jorden och blommorna på plats under många års tid.

Kontakta oss

Anlita oss när du ska bygga nytt från grunden eller behöver renovera en befintlig mur eller skorsten. Vi hjälper dig att bygga ditt drömhus eller att anlägga din drömträdgård.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.