putsning

Putsning

Fasadputsning är en kategori inom putsning, men det finns många fler tillfällen då man kan använda sig av putsning. Att putsa väggar går lika bra att göra inne som ute. Det är vanligt förekommande att putsa väggarna i exempelvis badrum eller källare, men det går att putsa både väggar och tak.

SKAPA STRUKTUR

Om du vill ha en annan struktur på väggarna än den som målarfärg eller tapeter ger, kan putsning vara något för dig. Precis som med fasadputsen finns det olika typer av puts som ger olika typer av finish. Om du är intresserad av att få veta mer om vilka möjligheter och alternativ som finns hjälper vi gärna till.

fasadputs
Puts

ELDSTÄDER

Putsning är även vanligt när det kommer till murstockar och eldstäder. Gamla eldstäder blir snabbt som nya med lite ny puts och det är ett väldigt enkelt och smidigt sätt att piffa upp en eldstad på, exempelvis om putsen har släppt eller spruckit.

SKAPA EN SÄKERHET

Moderna hus har oftast putsade husgrunder. Det är lika viktigt att se till att den putsen är i gott skick som fasadputsen. I många fall, när en fasadrenovering ska göras, ser vi till att åtgärda både fasadputsen och putsen på husgrunden på samma gång. Det säkerställer att hela fasaden får samma livslängd och kvalitet, vilket är en säkerhet för dig som husägare.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.