Putsa tegelhus

Putsa tegelhus

Expertis och kvalitet

Varsta Mur & Puts AB är din pålitliga partner när det gäller att putsa tegelhus i Stockholm och närliggande orter såsom Enköping och Uppsala. Tegel är utan tvekan ett av de mest pålitliga materialen för putsning och har en lång historia som putsunderlag. En putsad tegelfasad utmärker sig genom sin hållbarhet och estetiska charm som förblir intakt över lång tid.

Med rätt förutsättningar kan du förvänta dig att en putsad fasad av tegel kommer att behålla sin skönhet i årtionden. Ofta sägs det att livslängden för puts, när den appliceras på tegel, sträcker sig upp till 50 år. Detta är en tydlig indikation på den robusthet och hållbarhet som tegelputsning kan erbjuda.

Putsning av tegelhus

Vår process för putsning av tegelhus är noggrant planerad och utförd med precision. Vi börjar med att analysera husets nuvarande tillstånd och identifiera eventuella problemområden.

Material och teknik

Vi använder endast högkvalitativa material och moderna tekniker för att säkerställa en hållbar och vacker yta. Våra skickliga hantverkare är välutbildade och har den expertis som krävs för att leverera en perfekt finish varje gång.

Professionell service

När du väljer Varsta Mur & Puts AB för att putsa ditt tegelhus kan du lita på att du får en professionell och pålitlig service från början till slut. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och lämna dem helt nöjda med resultatet.

Laga tegelfasad

Vi förstår vikten av att hålla din tegelfasad i toppskick. Vårt team av erfarna fackmän är specialiserade på tegelfasadreparation och återställning. Vi använder moderna tekniker och högkvalitativa material för att säkerställa varaktiga resultat som återställer både skönheten och funktionaliteten hos din tegelfasad.

Vår arbetsprocess

När du väljer Varsta Mur & Puts AB för din tegelfasadreparation kan du förvänta dig en noggrann och effektiv arbetsprocess. Vi börjar med en grundlig inspektion av fasaden för att identifiera eventuella skador och problemområden. Sedan skapar vi en skräddarsydd plan för reparation och återställning som passar dina behov och budget.

Anlita oss

Kontakta oss om din tegelfasad behöver putsas eller repareras. Vi hör av oss så fort vi kan. Vi utför arbeten i framförallt Stockholmsområdet och närliggande orter såsom Enköping och Uppsala.