Tegelfasad

Tegelfasad

Er partner för tegelfasad och murning i Stockholm, Enköping och Uppsala

Tegel är en av de mest klassiska och eleganta materialen för fasader. En tegelfasad ger inte bara en rustik och charmig karaktär till ditt hem utan är också exceptionellt hållbar och beständig mot väder och vind. Vår skickliga och erfarna personal på Varsta Mur & Puts AB är specialiserad på murning och kan skapa fasader som är både vackra och funktionella. Vi utför arbeten i framförallt Stockholmsområdet och närliggande orter såsom Enköping och Uppsala.

Professionell murning i Stockholm

Vi på Varsta Mur & Puts AB erbjuder professionell murningstjänst i Stockholm och dess omgivningar. Oavsett om det handlar om att bygga en ny murad fasad eller att reparera och restaurera en befintlig, kan du lita på vår expertis och erfarenhet för att leverera resultat av högsta kvalitet.

Vi förstår vikten av precision och hantverk när det gäller murning. Våra hantverkare är noggranna och skickliga, och varje murverk utförs med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa både estetisk skönhet och strukturell integritet.

Murad fasad av tegelsten

Om du står inför uppgiften att bygga ett nytt hus och funderar över en murad fasad, är Varsta Mur & Puts AB här för att erbjuda vår expertis och erfarenhet. Att mura ytterväggarna med tegelstenar är ett beprövat och stabilt sätt att konstruera ett hus som kombinerar hållbarhet med estetisk skönhet.

Tegelstenar är kända för sin stabilitet och tidlösa charm. Att använda dem för att mura ytterväggarna ger ditt hem en solid struktur som varar i generationer. Detta ger inte bara en robust byggnad utan också en unik karaktär som ger huset ett distinkt utseende.

Synlig eller putsad fasad

En av fördelarna med att använda tegelstenar är flexibiliteten i designen. Du kan välja att låta tegelmuren vara synlig, vilket ger en rustik och autentisk känsla till ditt hem. Å andra sidan kan du också välja att putsa över tegelmuren för en jämnare och mer modern finish. Oavsett dina preferenser ser vi till att du får exakt det utseende du önskar för dina ytterväggar.

Anlita oss

Om du letar efter professionella murningstjänster i Stockholm, Enköping och Uppsala, kontakta Varsta Mur & Puts AB idag. Vi är här för att hjälpa dig att skapa en vacker och hållbar fasad som kommer att glädja dig i många år framöver.


  Vanliga frågor och svar om tegelfasad

  Varför ska jag välja en tegelfasad för mitt hus?

  Tegelfasader erbjuder en kombination av hållbarhet, estetisk skönhet och lågt underhåll. De är också brandsäkra och ger god isolering.

  Hur lång tid kan en tegelfasad förväntas hålla sig i gott skick?

  Med rätt skötsel och underhåll kan en tegelfasad hålla sig i gott skick i flera decennier, vanligtvis upp till 50 år eller mer.

  Är tegelfasader miljövänliga?

  Ja, tegel är ett naturligt och miljövänligt material. Dess hållbarhet minskar behovet av frekvent underhåll och bidrar till att minska avfall och resursförbrukning.

  Behöver en tegelfasad regelbundet underhåll?

  Generellt sett kräver tegelfasader inte mycket underhåll. Dock kan det vara bra att regelbundet inspektera och rengöra fasaden för att hålla den i bästa skick och förebygga eventuella skador.

  Hur rengör jag en tegelfasad?

  En tegelfasad kan rengöras med mild tvållösning och vatten eller med hjälp av en trycktvättare. Det är viktigt att undvika aggressiva rengöringsmedel som kan skada teglets yta.

  Behöver jag tillstånd för att byta till en tegelfasad på mitt hus?

  Kraven för tillstånd kan variera beroende på plats och lokala bestämmelser. Det är bäst att kontrollera med din lokala byggmyndighet för att avgöra om tillstånd krävs.